Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Semmi jót nem találtam benne, erre nekem kár az OLED-et pazarolni "
A részletesség fenomenálisan jó FullHD-n is, hát még 4K-ban milyen lesz
A tengeren készült totálok pedig Planet Earth II-be illők, a lágy pamacsos felhőkkel. Nagyon szép és jó nézni szerintem. Fotóként is megállják a helyüket. Tagadhatatlan, hogy más filmekben nincs ilyen, szóval ha valaki nem is szereti a filmet, az operatőri munkán minimum látszik, hogy a legjobbak között van. Biztosan sok díjat kap ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Router gondok
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valami baja van a tápomnak
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jövedelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A tengeren készült totálok pedig Planet Earth II-be illők, a lágy pamacsos felhőkkel. Nagyon szép és jó nézni szerintem. Fotóként is megállják a helyüket. Tagadhatatlan, hogy más filmekben nincs ilyen, szóval ha valaki nem is szereti a filmet, az operatőri munkán minimum látszik, hogy a legjobbak között van. Biztosan sok díjat kap ezért.
Vhiktor