Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
ribarszki
üzenetére
Igen, nem nagyon lesz HDR tartalom, de zavar, hogy ilyen olyan bugok jonnek mennek már a sokadik formware-rel mióta megjelent a tv. Lesz olyan amivel majd nem lesz hiba? Vagy majd jon egy mégbugosabb amit egy évig nem javítanak?
Az LG-ről nem olvastam efféle bugokat AVSforumon sem. És mivel úgy is SDR lesz nagyrészt, abban meg az is tökéletes, és még 100k-val olcsóbb is.Majd meglátom mi lesz, túltoltam már ezt a "melyiket vegyem" dolgot, most már csak túl akarok lenni rajta. Soha nem álltam még el vásárlastól, kicsit szarul is érzem miatta magam. Ha valakit esetleg érdekelne, akkor nem küldöm vissza. A panel egyébként penge egyenes

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor