Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz Lujo123 #79984 üzenetére

    Tehát azért nem vettél S95-öt, mert olyat olvastál, hogy több panelben is volt egy kis ív. Ezért az LG mellett döntöttél, amihez azért kellett már az elején kihívni a szervizt, mert hajlott volt a panel és cseréltetted. :F Akkor a mostani beszámolód alapján LG-t ne vegyen senki? Ha a logikádat követem...

    Túl van lihegve erősen.. Egyrészt nagyon sok LG_ben is van ív ha felülről nézed. A 65" B8-omban elég szép kifli volt. De ezt csak akkor láttam, ha felálltam a tv állvány bútorra, és felülről néztem. Ahhoz, hogy szemből a legcsekélyebb mértékben is zavaró legyen, akkor görbület kell amit el sem bírna a panel. Szóval soha az életbe fel sem tűnt a B8-on, hogy van benne egy ív. Amikor levettem eladáshoz akkor csodálkoztam rá, hogy milyen kifli van középen.

    Most 65" S95 van, ami pedig nyíl egyenes. De ha annyi kifli lenne benne mint a B8-ban, az sem érdekelne, mert soha nem látod. Viszont a képminőség.. na azt már látod..
    Te tényleg elhiszed az ilyen "beszámolókat", hogy oldalról nézve S alakú lett a kijelző? :U Tényleg kíváncsi lennék, hogy itt a fórumozók között kinek a tévéjében van minimális hajlás, s leginkább mennyire zavarja őket. Ez utóbbiak száma szvsz nulla.
    Ellentétben a tintinggel és bandinggel..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák