Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
tag
Úgy látszik a korábbi válaszom nem jelent meg. Igaz egy 504-és hiba meg egy cicás kép jött fel a válasz után
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
kicserélte a tv-t nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
Vhiktor