- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Én úgy vagyok vele, hogy ez egy Media Markt, ahol nem hinném, hogy bármitől is kell tartani egy vevőnek, hogy átb*sznak, vagy félrevezetnek. Innentől kezdve nekem egyszerűbb, ha már a kezemben minden papír róla, hogy kifizettem és nem akkor kell szarakodni vele, amikor megjön a tv. Ha valami nagyon nagy baj történik, akkor is azt hiszem, hogy 10 munkanapon belül (úgy tudom ennyi, de javítsatok ki, ha tévedek) elállhatok az üzlettől, jogom van hozzá.
Nyilván egy webshopból rendelve egy forintot sem fizettem volna ki előre. De ez Magyarország egyik legnagyobb elektronikai üzletlánca és személyes vásárlás volt, tehát minden papírt a kezembe kaptam ott helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor