Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
Sliderxy
üzenetére
Ezt a témát én is körbejártam párszor, ncore-on is van róla (több) nagyobb fórum topic.
Én sem vagyok benne expert, de leegyszerűsítve mindig az alábbi pontokra fut ki a beszélgetés (persze javítsatok, ha más tapasztalatok vannak):
- a legbiztosabb adatminőség megőrzése szempontjából a közvetlen usb hdd, vagy ha több pénz van rá, akkor blu-ray lejátszó
- streaming platformon alacsony bitrátával jön az adás, így az mindig el fog maradni a "lossless" blu-ray minőségtől
- pc/laptop nem tud dolby vision-t lejátszani egyáltalán és a külső mediabox-ok sok esetben gyengébb minőségű DV-t adnak az új tv-k beépített lejátszójához képest
- aki szeretné kimaxolni a dolby vision és hdr élményt és nem google tv az op rendszere és nem akar külön lejátszót vagy külön nas rendszert, az a legjobban az .mp4 és .ts formátumú file-okkal jár (dts sáv nélkül) hhd-ről (40-70 gb file-okról beszélve)
- tavalyi/idei Sony TV-k viszik az mkv-t is oled-ek közül (ráadásul dts hangsávot is), így bármilyen jó ár/értékben egy LG, én nekem ez többet nyom a latba a Sony mellett, legkésőbb Január-Február környékén vásárolok is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G53LS 3+2 Év gyári garancia számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor