Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!

Megvettem a legkisebb, 42-es LG C2-t monitor használatnak (főleg munka meg némi gaming vegyesen).
Tegnap pár óra használat után észrevettem egy kb. kisujjkörömnyi méretű foltot, ahol világosabbak voltak a pixelek. Amikor homogén sötétszürke volt a tartalom azon a területen, akkor tűnt fel, filmnél vagy játéknál észrevehetetlen. Először azt hittem hogy kosz, de nem, és több HDMI forrásról, eszközről is ott maradt.
Kb. úgy nézett ki, mint ezen a fotón a bekarikázott rész: [link]Ma reggel mikor bekapcsoltam, teljesen elűnt. Ti tapasztaltatok hasonlót? A nappaliban van egy régebbi OLED, de azon nem volt ilyen, pedig ott is néztem szürke teszteket.
A Reddit thread alapján már biztosra vettem, hogy ottmarad, és vagy gari vagy visszaviszem 14 napon belül, de mostanra nyomát se látom.Egyébként van még valaki aki monitornak használja? A tálcát érdemes elrejteni? Azon filózom, 40-es SDR OLED fényerőn beégnek-e az ikonok hosszútávon. Képernyővédőt állítottam 3 percre, a tévén a pixel shiftet bekapcsolva hagytam és a logó védelmet is magason, nem zavarnak eddig. De ha a tálca folyton eltűnik, az igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor