Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- Google Home/Nest
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!

Megvettem a legkisebb, 42-es LG C2-t monitor használatnak (főleg munka meg némi gaming vegyesen).
Tegnap pár óra használat után észrevettem egy kb. kisujjkörömnyi méretű foltot, ahol világosabbak voltak a pixelek. Amikor homogén sötétszürke volt a tartalom azon a területen, akkor tűnt fel, filmnél vagy játéknál észrevehetetlen. Először azt hittem hogy kosz, de nem, és több HDMI forrásról, eszközről is ott maradt.
Kb. úgy nézett ki, mint ezen a fotón a bekarikázott rész: [link]Ma reggel mikor bekapcsoltam, teljesen elűnt. Ti tapasztaltatok hasonlót? A nappaliban van egy régebbi OLED, de azon nem volt ilyen, pedig ott is néztem szürke teszteket.
A Reddit thread alapján már biztosra vettem, hogy ottmarad, és vagy gari vagy visszaviszem 14 napon belül, de mostanra nyomát se látom.Egyébként van még valaki aki monitornak használja? A tálcát érdemes elrejteni? Azon filózom, 40-es SDR OLED fényerőn beégnek-e az ikonok hosszútávon. Képernyővédőt állítottam 3 percre, a tévén a pixel shiftet bekapcsolva hagytam és a logó védelmet is magason, nem zavarnak eddig. De ha a tálca folyton eltűnik, az igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Ingatlanos topic!
- World of Warships
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Futás, futópályák
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Hobby elektronika
- Filmgyűjtés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor