Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Hát ez érthető, de voltaképp ilyen esetekben amit vázoltál is, a jobb képminőséget cseréled el a kényelemért, hogy kevesebbett kelljen foglalkozni vele. Itt megint akkor egyéni szempontokról beszélünk, ami sokféle lehet. Arra, hogy minden nap és egész nap menjen lehet én sem vennék oledet. De ha máshogy döntesz a képminőséget biztosan beáldozod valamilyen szinten.
Az én felhasználási szokásaimmal, ahogyan utánaolvastam mikre kel figyelni, úgy érzem nem olyan nagy "munka" arra a pár dologra odafigyelnem, szóval nem nagy áldozat. A mai világban, amikor nem vagyok előtte, egyébként is úgy fair ha addig kikapcsolja az ember, ne menjen feleslegesen stb. szóval sok esetben ezek amúgy is magától értetődő dolgok, amiket egy lcd-nél is érdemes megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor