Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Nekem atmost zokszó nélkül viszi a belső, igaz smbvel nem a vacak dlnaval használom (mármint lejátsza, de ugye miután belső lejátszó és csak hdmi arc vagy optikaival köthető erősítőre, ezért nem atmos hd hangot kapok, csak normálisat, de ugysincs atmos erősítőm meg hangfalam uh ez nem is érdekel
)(#7675) claire78 Mégis mi az az igény, amit csak külső lejátszó old meg? a hd hangopn túl? használtad már a webos 3at
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
) s fut rajta a plex, így ugyanazt a háttérinfot érem el (melyik filmet meddig néztem, mely sorozatomnál hol tartok) a tévén, laptopon, mobilon, mindenhol, akár neten keresztül is... Ehez képest a popi baromi lassan állt fel, baromi lassan ment a menüje, nem elérhető máshonnan h mivel hol tartok, külön távirányító kell hozzá (vagy logi harmony, de azt is eladtam pl, mert a magic remote jobb sokkal) s ugyanazt a képi világot adja, ugyanúgy megeszik mindent s kadenciahelyesen lejátszik, max nagyon minimális különbséggel amit kb 40cm-re veszek csak észre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
Vhiktor