Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Az tiszta sor hogy ugrott minden, de az MM a kalibrációt a dokumentáció alapján nem végezte el a Meleg színhőmérsékletre, sem a mozi képmódra. Tehát annak tv gyári alapon kellett hogy legyen akkor is mielőtt reseteltem. Én ugyan úgy állítottam vissza mindent a tv-n és nézem a mozi meleg módozatot, de mégis mintha pirosabb lenne másabb lenne a kép a tv-nek. EZért kérdem ez hogy lehetséges.
Pl néztem a minap a titanic-ot és a végén mikor fürödnek a jeges vizben, olyan mintha kromatikus aberrációt látnék fel fel villani..most nem tudom hogy ez a film ilyen, és így kiadja a lencse hibát az éjszakai vizes felvételnél, vagy a tv bajos...de más filmnél is láttam ilyet vizes jelenetnél. Az kétségtelen hogy a mai filmek tökéletesek rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs