Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztosan így van ahogy írod, ki és mikor állított engem falhoz és mentem le kutyába , kérlek mutasd már meg! Plusz egyáltalán nem érdekel egy ilyen arctalan internetes felületen ki mit ír vagy gondol, ez csak téged zavar szerintem! Én ha nem érdekel valami tovább lapozok, neked is ugyan ezt tudom tanácsolni👍 Az meg,hogy én irigy, nos az a legnagyobb baromság amit írhattál, az életemben soha senkire és semmire sem voltam irigy
Sőt mindig is örültem annak ha valaki boldogul ebben a szerencsétlen világban 😳 Azért pillants már rá az adatlapomra és a több mint 600 pozitív értékelésemre amiket kaptam emberektől, azokat sem a szél fújta össze, ha ennyire szar hazug ,és irigy ember lennék amiket írtál rólam ismeretlenül (köszönöm), nem valószínű,hogy ilyen referenciákkal rendelkeznék 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NIOH 3
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Arc Raiders
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sőt mindig is örültem annak ha valaki boldogul ebben a szerencsétlen világban 😳 Azért pillants már rá az adatlapomra és a több mint 600 pozitív értékelésemre amiket kaptam emberektől, azokat sem a szél fújta össze, ha ennyire szar hazug ,és irigy ember lennék amiket írtál rólam ismeretlenül (köszönöm), nem valószínű,hogy ilyen referenciákkal rendelkeznék 
Vhiktor