Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
B7-en nezegettem sample DV filmeket, ott mindegyiken volt HDR10 sav. Eleinte en azt hittem a PC HDMI is tudja ezt, de kesobb olvastam hogy nem mukodik. Siman HDMI-n teljesen oke volt a HDR10 lejatszasuk..., (osszevetve a sima HDR verziokkal. Nyilvan mivel ugyan az)
Aztan raraktam oket egy kulso HDD-re, akkor megjelent a DV, DTS is. Lehet bennem van a hiba de en nem lattam akkora difit. Azt hittem egyes sotetebb jeleneteknel, vagy epp a tul magas csucsfenyeknel majd javit, de szo sincs errol. Ami a HDR-ben idegesitett, az ugyan ugy a DV-ben is ott volt. Talan kicsit mas volt, de meg csak nem is tetszett jobban.
Ez lehet a B7 hibaja, bar nem tudom valtozott-e valami a DV processben.
Vagy lehet source fuggo is, hogyan mastereltek dinamikusan DV-re?
(Persze lehet ez csak az en kis coping mechanizmusom, onigazolas... hogy probalom kicsinyiteni a DV erdemeit, mert a Samu QD-OLED fele huz az egerem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)