Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisszaboo
üzenetére

"Ebből a típusból a kereskedelmi láncokon keresztül több ezer darabot értékesítettek hazánkban. A termék meghibásodási aránya ezreléknyi az eladott darabszámhoz képest. A gyári javítási adatokat átnézve, a riportokban kivételes meghibásodást, mely a készülék szoftverére vonatkozna nincs. Az OLED készülékeink több díjnyertes oklevelet kaptak a nemzetközi hivatalos minőség bírálóktól, semmiféle szoftveres hiányosságot nem jeleztek."Beszéltem a szervizesekkel is telefonon is, nem csak a "Gusztival leveleztem" A néha előforduló fagyások és problémák oka többnyire az Android rendszernek köszönhető.
Újraindítás és időnkénti teljes áramtalanítás üríti a cache-t , jót tesz a rendszernek.
Nem tudnak általad mesélt különleges rendszer szoftverről, ami tönkretett volna bármilyen készüléket... gyári alap régebbi szoftveriek vannak, illetve szervízrendszerük, amit fel tudnak tenni esetleges frissítési hibák esetében. Nem dolgoznak ilyenen és nem is dolgozhatnak, ezeket a Philips fejleszti.
Olyan Hibás panellellel még mindig nem találkoztak itthon , amire csere kérelem érkezett volna. Az egyetlen darab amit feljebb linkeltem bemutató darab volt több száz órát futott demó anyaggal, gyenge védelmi beállításokkal és panel cserét kapott ingyenes oda vissza szállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- DJI mini 3 drón display unit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor