Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisszaboo
üzenetére

"Ebből a típusból a kereskedelmi láncokon keresztül több ezer darabot értékesítettek hazánkban. A termék meghibásodási aránya ezreléknyi az eladott darabszámhoz képest. A gyári javítási adatokat átnézve, a riportokban kivételes meghibásodást, mely a készülék szoftverére vonatkozna nincs. Az OLED készülékeink több díjnyertes oklevelet kaptak a nemzetközi hivatalos minőség bírálóktól, semmiféle szoftveres hiányosságot nem jeleztek."Beszéltem a szervizesekkel is telefonon is, nem csak a "Gusztival leveleztem" A néha előforduló fagyások és problémák oka többnyire az Android rendszernek köszönhető.
Újraindítás és időnkénti teljes áramtalanítás üríti a cache-t , jót tesz a rendszernek.
Nem tudnak általad mesélt különleges rendszer szoftverről, ami tönkretett volna bármilyen készüléket... gyári alap régebbi szoftveriek vannak, illetve szervízrendszerük, amit fel tudnak tenni esetleges frissítési hibák esetében. Nem dolgoznak ilyenen és nem is dolgozhatnak, ezeket a Philips fejleszti.
Olyan Hibás panellellel még mindig nem találkoztak itthon , amire csere kérelem érkezett volna. Az egyetlen darab amit feljebb linkeltem bemutató darab volt több száz órát futott demó anyaggal, gyenge védelmi beállításokkal és panel cserét kapott ingyenes oda vissza szállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Proxmox VE
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Házimozi belépő szinten
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Samsung kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor