Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Hetente 1x csak úgy indítsd újra a készüléket, Netflix cache-t is lehet üríteni. Én saját tapasztalataim alapján írom a véleményem. Amikor dicsérték a Sony mozgásmegjelenítését akkor én is vettem egyet, Nagyon sokat "játszadoztam" a beállításokkal, mert sehogy sem akart jó lenni, kikapcsolva jó volt csak a 300 sor kevés volt. Nehezen találtam egy olyan beállítást, ami már némileg megfelelt, de nem voltam elájulva tőle, gondoltam, ha ez a legjobb akkor milyen lehet a többi?
Amúgy szoftveresen sz@r volt, sajnos. Később jött egy LG, ott már úgy álltam hozzá, hogy gyengébb lesz így próbálkozni kell, meglepetésemre elég jó mozgást tudtam összehozni nagyon hasonló beállításokkal, mint a Sony, tehát egyiken sem voltak jó az előre programozott módok. Aztán gondoltam egyet és vettem egy Philipset, sok reményt nem fűztem hozzá, nem számítottam arra, hogy egy előre beállított mód használható lesz és valóban, a Film mód teljesen rendben van, persze a többi beállításnak is megfelelőnek kell lennie, mert a "képjavító" funkciók hatással vannak a mozgásmegjelenítésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy szoftveresen sz@r volt, sajnos. Később jött egy LG, ott már úgy álltam hozzá, hogy gyengébb lesz így próbálkozni kell, meglepetésemre elég jó mozgást tudtam összehozni nagyon hasonló beállításokkal, mint a Sony, tehát egyiken sem voltak jó az előre programozott módok. Aztán gondoltam egyet és vettem egy Philipset, sok reményt nem fűztem hozzá, nem számítottam arra, hogy egy előre beállított mód használható lesz és valóban, a Film mód teljesen rendben van, persze a többi beállításnak is megfelelőnek kell lennie, mert a "képjavító" funkciók hatással vannak a mozgásmegjelenítésre is.
Vhiktor