Hirdetés
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maltheus
csendes tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Oké, de azt vedd hozzá, hogy ez a felhosseg 2%nál van. Szabad szemmel alig látod csak a kamera miatt ennyire fényes. Viszont a piros szinezodes megvan 15%ig ami rendesen zavaró.
Alaves
Megnézem este hogy filmen tudom e reprodukálni, fotozom, utána egy refresh aztán meglátom mi lesz. De 2x egymás után nem merem, mert baromi stressz a panelnak egy refresh. És picit félek. Lehet hagyok közte egy nap szünetet. De köszi a tippet!Btw refurb nem refurb, én le vagyok döbbenve hogy ennyi év után is ilyen panelek tudnak kikerülni. Az, hogy itt a fórumban is ennyi előkerül nekem hihetetlen. Direkt ezért vártam ennyi időt, hogy megszűnjenek a gyerekbetegségek az OLEDnél aztán kb olyan mintha 2. generáció lenne. Persze lehet chip hiány miatt lejjebb vették a QC-t, autógyártásban is vannak fura dolgok, és egyébként asszony rendesen hülyének néz, hogy látom a pirosat szóval abban igazuk van, hogy egy átlagos embert boldoggá tenne még így is ez a TV. (Telóról írok bocs az igénytelen nyelvtan miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor