- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni időjárás-állomás
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Lassan három hónapja használjuk az LG C1-et így nagyjából kitapasztaltuk. Néhány dolgot leszámítva nagyon tetszik.
Az egyik botrányos dolog a DTS támogatás hiánya, bár ezt megoldottam külső eszközökkel, de akkor is dühítő!
Talán a legbosszantóbb hibája a rendkívül lassú csatornaváltás.
Két MUX közötti csatornaváltás botrányosan lassú! Ilyennel sz@r lassú sebességgel még sosem találkoztam! A leggagyibb TV is táltos hozzá képest. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hardvert vagy a WEB OS 6-ot cseszték el?
A másik a DLNA támogatás. A régi LA660 sorozatú TV-nk köröket ver rá mint sebességben, mint stabilitásban, mint formátumtámogatásban. Most már mindig külső eszközt használok emiatt.
Szóval kettős érzés van bennem. Brutál szép a képe, de nagyon nehéz együtt élni a csatornaváltás idegölő lassúságával!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Két MUX közötti csatornaváltás botrányosan lassú! Ilyennel sz@r lassú sebességgel még sosem találkoztam! A leggagyibb TV is táltos hozzá képest. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hardvert vagy a WEB OS 6-ot cseszték el?
Vhiktor