Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fulton

addikt

3Sziasztok
    Meglestem a panelt, 5% szürkénél függőleges sáv van, sötét szobában látni, leginkább 2 ilyen db sáv. A fehér korrekt, nincs felhősödés vagy rózsaszín akármi..tiszta. Emiatt nem fogok rugózni a szervizzel, észre vehetetlen használat közben, talán ha keresném sötét jelentnél lehetne látni de..nem izgat. A tv gyönyörű képet ad. 720p ből jobbat ad mint amire emlékeztem az MM ben, vagy mertem volna remélni. A 1080 as film meg..pf.. nem kell 4k sem. Tökéletes élesség és részlet. 3.4m ről. Pazar. Még a szobában van az LG 55 ösöm, egyszerre elindítottam rajtuk a filmet (720 és 1080p), hát igen :) van különbség nem is kevés. kontraszt, színek, és részletesség. Hiába az 55 col mégis a 77 colon volt élesebb és részletgazdagabb tetszetős a kép, és ez nem placebo. Pedig azon kéne pixelesebbnek lenni ugyebár..és nem.
    Nagyon megérte az alapos utána járás próbálgatás, még jobb az eredmény mint a tesztek alatt kaptam. Most látni csak hogy az előző tv-m miféle képet adott.

Van egy két dolog amire nem tudok rájönni, ide is feltettem már kérdésként de válasz nélkül maradt, gondolom senkit nem foglalkoztatott még vagy nem tudnak megoldást rá, sajnos, pedig hasznos dolgok.

A HDCP f*ggal megszívtam, ráment sok időm míg összehoztam hogy a házimozi ARC ként működjön együtt a tv.-vel. És hogy a Set top box ból is legyen hdmi -n keresztül hangom. kopkopkop egyelőre műkszik, de kell neki pár alkalom hogy kijelenthető legyen hogy sikerült.

A fényerő végül olyan 25 éjszaka, és 30 nappalnál állt meg. Így derüsebb a kép. Viszont az automata fényerőszabályzót be szoktam lőni, ez mindig sötétebbre veszi mint ha ki lenne kapcsolva érdekes :)
    Az automata tónust kilövöm viszont.

Nagyon elégedett vagyok. Mára sikerült a tv részt össze rakni, a végleges magasság (3szor szedtem le az állványról emiatt) , a dőlés szöget belőni..ez megint egy napos dolog volt összesen de kész van :) ez

Új hozzászólás Aktív témák