Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
newguy9000
csendes tag
Ma a PlayStation topikban egy kolléga megemlítette, hogy nincs megelégedve a TV-je hangszórójával, ezért vásárolt hozzá külső hangszórókat. Azt válaszoltam neki, hogy én viszonylag elégedett vagyok a C1-em hangjával, ennek ellenére valami mégis megmozdult bennem, ezért elkezdtem soundbarokat nézegetni.
Az lenne a kérdésem, hogy aki vett B vagy C szériás TV-hez soundbart és a TV-je nem konzolon van, ő hogy oldotta meg azt, hogy a soundbar ne takarja ki a TV képernyőjének az alját?
Nem is értem a koncepciót, hogy mit gondolt az LG, mert az összes promó képen falra rögzített TV-knél látom csak a soundbart egy állványon elhelyezve. Ez számomra azért tűnik furcsának, mert ugye a G széria lett erre a célra kitalálva, az összes többi eredetileg megáll a saját lábán.
És azért csak a G széria képviseli a kisebbséget. Vagy csak ahhoz dukál külső hangszóró? A többi típust vásárlók pénze már nem is kell nekik? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubuntu Linux
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Trollok komolyan
- Fogyjunk le!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És azért csak a G széria képviseli a kisebbséget. Vagy csak ahhoz dukál külső hangszóró? A többi típust vásárlók pénze már nem is kell nekik? 
Vhiktor