Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sza_Sa

    senior tag

    Sziasztok,
    kisebb hezitálás után eladtam a VT60 plazmámat, ami a hálóban nem volt ideális a venik hallható surrogása miatt, és vettem egy Lg C12-őt (fehér C1)
    Az a szerencsém, hogy nagyjából egymás mellett láthattam a VT60-at, a C1-et és egy Samu Q90R-t, így a most futó technológiák mindegyikével van tapasztalat.

    Alapvetően nem rossz tv az oled, sőt, jelenleg a legjobb, kisebb kompromisszummal mint a többi típus.
    Plusz: élesebb, mint az lcd fátyolossága és a plazma üveglapos megoldása, ez tetszik. A fényerő általában - egy világos nappaliban is - elég lenne, de a borzasztó tükröződés jelentősen rontja a láthatóságot.

    Minusz: A fekete jó, de a fekete közeli részek bebuknak, ezt majd még beállításokkal próbálom javítani. Borzasztóan tükröződik, erről teszek be képet, hogy a nappaliban a Q90 mennyire elveri, igaz itt még rajta van a fólia, de levéve sem lett jobb, csak más.

    Semleges: a Samu menürendszere nagyságrendekkel logikusabb, kevesebb gombbal jobban használhatóbb, viszont az azonnali webes keresés marhára tetszik, szóval egy ide, egy oda. Egyébként lassú a rendszer, indításkor lassabb mint a Q90r, sokkal, később is sokat hezitál bizonyos lépéseknél, de együtt lehet élni vele.

    Egyébként az első tv-t a Mediában vettem, a bolti kicsomagoláskor az eladó srác kétszer leejtette a talp front részét a kőre, meg is nyomódott, grátiszként al akrtak velem íratni egy átvételit, hogy a tv pixelhibamentes. Mindezt a boot logóból állapítsam meg...
    Mondtam neki, hogy akkor mehet is vissza a raktárba, én meg megyek át az Euronics-ba, mivel nem volt több nekik.

    Ott is a szokásos - bontsuk ki mielőtt elviszed - metódus után ment haza, majd mikor mindet összeraktam és bekapcsoltam, csíkos kép fogadott. :W Majd a tüzetesebb átnézés után vettem észre, hogy a bal sarka meg van nyomva, annyira, hogy a panel meg is adta magát. Úgyhogy tv vissza a kocsiba, szerencsére a srácok a boltban nem kételkedtek abban, hogy nem én vertem oda, pedig már lélekben elkönyveltem egy panelcserét. :U mivel úgymond kicsomagoltuk a tv-t, csak hát az alját pont nem tudtuk megnézni, meg persze nem kapcsoltuk be. Persze itt sem volt bontatlan tv, csak egy un. csavarhiányos (kiállított), így rendeltek egyet, csak az fehér lett, nem fekete.

    Nagyjából ennyi, lehetne írni még bőven, de a lényeg benne van.

    "Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."

Új hozzászólás Aktív témák