Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    Áldom azt a jóképességű programozót aki képes volt ilyen szinten tönkre vágni a műsörrögzítő/megállító/visszatekerő funkciót az LG webOS-ben.

    Működik, nem az a gond, csak nem ugyanúgy.

    Eddig B8-am volt, most CX-em van már pár hónapja. Úgy szoktam általában kereskedelmi csatornát nézni, hogy a műsor előtt megállítom és amikor már felkészültünk a nézésre (kaja, pia stb :) ) akkor indítom el, ha reklámos az anyag, akkor belepörgethetek, vagy, ha unalmas az F1 akkor azt nézem "gyorsítva". Ez most is működik, de a távirányító görgője (B8 és CX is) olyan érzékeny, hogy sajnos néha sikerül csatornát is váltani közben.
    Eddig a B8-nál az történt, hogy visszaváltok és visszapörgetek, mert lehet és az elváltás pár másodpercére jön csak be a másik csatorna tartalma, miközben nem veszett el a rögzített tartalom de a CX-en újra kezdi a rögzítést, nincs úgymond folyamatos műsorrögzítés a TV bekapcsolásától és ez nagyon zavaró.

    Esetleg ez valahol állítható?

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák