Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Talán ez itt még nem volt, szép kis gyűjtés:
[LG CX gaming/PC monitor recommended settings]
Illetve ebből találtam, hogy van már ilyen Windows companion app hozzá ami a PC-vel együtt tudja ki-bekapcsolgatni: [JPersson77/LGTVCompanion]Nekem egyébként mint rájöttem az hiányzik hogy valami gyors gombra lehessen képi beállítások között váltani. Illetve hogy lehessen két készlet User profil elmentve. Játékokhoz igénylem a nagyobb OLED light-ot, desktop-ra viszont elég lenne a kevesebb.

tgabe25: mindig megy. Ha az utolsó óta legalább 4 óra üzemidő volt, a következő kikapcsoláskor csinálja. Szóval PC használatban napi egyszer legalább. Illetve minden összegyűlt 2000 óra után lefuttatja a nagy pixel frissítőt is, amit a menüből tudsz indítani. Az jóval tovább tart mint néhány perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Jövedelem
- Milyen egeret válasszak?
- Fogyjunk le!
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor