Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Egyrészt arra reagáltam, miszerint a 6os tulajok a fejükhöz kapnak, miért vettek már oledet, mikor kijönnek a 8asok

Másrészt igazad van, de magam nevében beszéltem, miszerint én mikor százéezreket otthagyok, tudom mik az igényeim, s azt kielégíti e az, amit venni akarok - miért kapnék a fejemhez 8as panel láttán? mikor tudom, h engem nem érdekel a hfr, nem érdekel a hdmi 2.1, nem érdekel +100 nit, s jobb nearblack sem - ezutóbbi 2t nyilván nem bánnám, de amit kaptam, az is elég... BFIt sose szerettem.
Egyébként lehet aludtam az elmúlt 10 évben, de egy pana plazmát (s dlp projektort) váltott az oled
a pana ment, mert 42es volt s kicsi, a projektort meg ritkán üzemeltem be... Nomeg a 4ks hdr jelenlegi formájában tetszik (s igen, rec2020 nem végleges, színtér sincs lefedve csak vmi 70%on, de engem ez már meggyőzött)
Konzolon nekem nem igény a 120fps, örülök ha megvan a 60, de ha 30, az is elég
Nekem az nem arról szól, annyira nem bántja a szemem a 30, a 60 meg végképp. Egyébként gamer laptopom van (mert céges, mert 1 gépet akarok fenntartani, s mert munkára amúgy is kell egy hordozható bika cpu, ezért vettem mindenki által lenézett s pénzkidobásnak tartott laptopot
) 1070el benne, s egy gsynces 144hzes 24" monitoron játszom kompetitív címeket - igaz ez egyre ritkább
De ha komolyan tolom, ahoz amúgy is a 24" dukál. S ott látom, s van is értelme a 120+ fpsnek, de az, h a gts vagy a dark souls 120 fpssel menjen, az nekem nem szempont 
Kicsit valóban bosszant, h messziről jött emberek jönnek s megmagyarázzák h miért rossz vétel az ami embernél van. Maximum szerinte az. Aki 910et s hasonlóakat vett, mert arra van igénye, s az kell neki, az is jól járt, hiszen baromi jó tévé tök jó árban, főleg némely akciókban. Aki 6osat vett, az is így tett. Az is aki esetleg hajlított c-set, mint én. Sőt, az is jó vételt tett, aki 100kért vett egy kamu4ks kamuhdr panelt, mert neki arra volt igénye, annyi pénzért. Aki rossz vételt tesz szerintem, aki várja az újdonságokat, s nem néz semmit, vagy 10+ éves panelt néz, merth majd a jövő évben jön a jobb. Termék vételénél nem lehet azt nézni szvsz mi az ami jön. Mert mindig jön vmi. Azt kell nézni, h mi az amit én akarok. Azt megkapom e, s ha igen, mennyiért. Ha még nem, akkor meg kell nézni, mi az ami jön. (s igen, vétellel meg érdemes várni akciókat, míg kifutó lesz stb, hacsak nem hirtelen kell vmi, mert régi bedöglött vagy akármi)
De ez az én nézőpontom, nincs azzal baj, ha ez másnak más, csak azt nem szoktam szó nélkül hagyni, ha valaki megmondja, h szerinte miért vagyok hülye, anélkül h arra megkérték volna , s nem is ismerik a nézőpontját
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a pana ment, mert 42es volt s kicsi, a projektort meg ritkán üzemeltem be... Nomeg a 4ks hdr jelenlegi formájában tetszik (s igen, rec2020 nem végleges, színtér sincs lefedve csak vmi 70%on, de engem ez már meggyőzött)
Vhiktor