Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz gyerecske #57483 üzenetére

    Dehogy látta, mert akkor nem írna ilyen marhaságot, kb a sztráda tele van, hogy ez most a világon magasan a legjobb oled képminőségben, de ő is megmondja a frankót.
    Amúgy írtam azt is, hogy vásárlás előtt sikerült kipróbálnom a HZ2000-et egy CX mellett, nem csak hasraütés szerűen vettem ilyen tévét, mert már akkor durva volt a különbség!
    ----
    #57482rothfb
    Pont ez az, én biztos nem fogok védeni semmit, de van szemem és van mind a két tévém is Cx, meg hz2000. Mondjuk a CX csak addig míg a 83-os sony oled meg nem jelenik.
    ------
    A másik csalódásom, Sati, akivel még privátban is leveleztünk, mielőtt tv-t vett volna.
    Teljesen normális embernek tartottam, kb 1 héttel ezelőttig. Utána beállt sorba...Nevezzük így.
    Kb túrja a netet, hogy berakhassa, ha talál valamit, ami a Panasonic ellen szól, erre van ideje, de arra nem volt, hogy mielőtt a CX-re kicserélte az elb...ott BX tévéjét, hogy utána olvasson, amivel tényleg tele a sztráda és ő nagyon háklis rá, hogy milyen szar a mozgásmegjelenítése.

    Én ezt csak úgy hívom a többivel együtt, hogy irigység, ami Magyarországon soha nem fog kikopni, csesszétek meg.
    De mivel ígértem, azt is beírom, hogy 3 Netflix-es Dolby vision tartalomnál is belefutottam röccenésekbe, ami viszont furcsa, hogy visszatekerve ezeken a helyeken ennek már nyoma sem volt, és mindig azoknál a tartalmaknál, amik 25-ön futnak. A 23.974-en (24) semmi ilyesmi nem történt eddig.
    Ezért én a freki "bug"-ra gyanakszom.

    Lehet erre válaszolni, pl a bizniszgáj-nak is, de akkor is a Hz2000 ugyanannál a tartalomnál, nem kicsit, hanem magasan alázza a CX képminőségét! Remélem, ezt a szintet, vagy még jobbat fogja hozni az új sony is.

    #57450jugeen

    Amúgy a CX-et rögtön kalibráltattam, de mivel panelcsere volt, ezért újból nem tettem meg (mert úgy teljesen más lett a kép), nagyjából belőttem emlékezetből, de a bokámat kalibrálás után sem fostam le.
    Remélem mindenki elégedett, ha meg nem, ott a lehetőség, kell venni egy HZ2000-et, mellé az LG-t, ha nem győzött meg, elállsz a vásárlástól. De nekem ne itt bizonygasd, amit élőben nem is láttál. Többet ilyen f...gokra meg nem válaszolok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák