- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gyerecske
üzenetére
Dehogy látta, mert akkor nem írna ilyen marhaságot, kb a sztráda tele van, hogy ez most a világon magasan a legjobb oled képminőségben, de ő is megmondja a frankót.
Amúgy írtam azt is, hogy vásárlás előtt sikerült kipróbálnom a HZ2000-et egy CX mellett, nem csak hasraütés szerűen vettem ilyen tévét, mert már akkor durva volt a különbség!
----
#57482rothfb
Pont ez az, én biztos nem fogok védeni semmit, de van szemem és van mind a két tévém is Cx, meg hz2000. Mondjuk a CX csak addig míg a 83-os sony oled meg nem jelenik.
------
A másik csalódásom, Sati, akivel még privátban is leveleztünk, mielőtt tv-t vett volna.
Teljesen normális embernek tartottam, kb 1 héttel ezelőttig. Utána beállt sorba...Nevezzük így.
Kb túrja a netet, hogy berakhassa, ha talál valamit, ami a Panasonic ellen szól, erre van ideje, de arra nem volt, hogy mielőtt a CX-re kicserélte az elb...ott BX tévéjét, hogy utána olvasson, amivel tényleg tele a sztráda és ő nagyon háklis rá, hogy milyen szar a mozgásmegjelenítése.Én ezt csak úgy hívom a többivel együtt, hogy irigység, ami Magyarországon soha nem fog kikopni, csesszétek meg.
De mivel ígértem, azt is beírom, hogy 3 Netflix-es Dolby vision tartalomnál is belefutottam röccenésekbe, ami viszont furcsa, hogy visszatekerve ezeken a helyeken ennek már nyoma sem volt, és mindig azoknál a tartalmaknál, amik 25-ön futnak. A 23.974-en (24) semmi ilyesmi nem történt eddig.
Ezért én a freki "bug"-ra gyanakszom.Lehet erre válaszolni, pl a bizniszgáj-nak is, de akkor is a Hz2000 ugyanannál a tartalomnál, nem kicsit, hanem magasan alázza a CX képminőségét! Remélem, ezt a szintet, vagy még jobbat fogja hozni az új sony is.
Amúgy a CX-et rögtön kalibráltattam, de mivel panelcsere volt, ezért újból nem tettem meg (mert úgy teljesen más lett a kép), nagyjából belőttem emlékezetből, de a bokámat kalibrálás után sem fostam le.
Remélem mindenki elégedett, ha meg nem, ott a lehetőség, kell venni egy HZ2000-et, mellé az LG-t, ha nem győzött meg, elállsz a vásárlástól. De nekem ne itt bizonygasd, amit élőben nem is láttál. Többet ilyen f...gokra meg nem válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor