- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pelican
üzenetére
Este teljesen sötét szobában tudok képet csinálni még, de az még sötétebb lesz, mert nem vakuzhatok, vagy nem is tudom milyen képre vágysz?
De hidd el, panel olyan homogén, hogy a nappaliban lévő cserélt CX-nek sem ilyen 1%-on.
Valami ott is látszik egy nagyon picit, de persze tartalomnál semmi, viszont a panasonic hz2000 az egyszerűen kegyetlen, hogy mit mókóltak ezzel panellel.Valamit nagyon tudnak. Ide-oda rohangásztam a szobában. Hát amit írtam is, igaz, hogy a CX-em 77-es, de szénné gyalázza képminőségben (főleg) és mozgásban is, pedig azt hittem, abban tényleg frankó a cx, de hz2000 ebben is nagyságrendekkel jobb.
Hiába írom, hogy milyen hűdejó, mert ahhoz ezt látnotok kellene, de mivel a képminőségre vagyok a legjobban "felhúzva", hát mindent észreveszek. A BFI ezen olyan mint az Isten!
Én azt mondom, ha van lehetőség, egyszer nézzétek meg élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor