- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Én január 13.-án rendeltem online egy CX55-öst MM-től amit két nap múlva 15.-én ki is szállítottak. Leginkább az volt a meglepő, hogy pár nappal előtte jött ki a gyárból. Egyébként teljesen rendben van a kijelző panel. Én semmilyen sávosodást vagy tintinget nem látok rajta szerencsére bár mint írtam ez 55"-os.
Ahogyan itt olvasom leginkább a 65"-osokat érinti az ilyen panelhiba. Mivel LG-ből jóval többet adnak el mint a többi márkából összesen így nyilvánvaló számomra, hogy azok vannak itt beírogatva leginkább. Akinek nincs hasonló problémája az meg nagy valószínűséggel nem is fog róla itt értekezni hanem megelégedéssel használja.
Persze maximálisan megértem az elkeseredettségét annak aki egy rakás pénzért ilyen ocsmányságot kapott. Kevés vigasz ugyan de legalább az LG nagyon rugalmasan és korrekten kezeli az Oled panaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor