Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Én január 13.-án rendeltem online egy CX55-öst MM-től amit két nap múlva 15.-én ki is szállítottak. Leginkább az volt a meglepő, hogy pár nappal előtte jött ki a gyárból. Egyébként teljesen rendben van a kijelző panel. Én semmilyen sávosodást vagy tintinget nem látok rajta szerencsére bár mint írtam ez 55"-os.
Ahogyan itt olvasom leginkább a 65"-osokat érinti az ilyen panelhiba. Mivel LG-ből jóval többet adnak el mint a többi márkából összesen így nyilvánvaló számomra, hogy azok vannak itt beírogatva leginkább. Akinek nincs hasonló problémája az meg nagy valószínűséggel nem is fog róla itt értekezni hanem megelégedéssel használja.
Persze maximálisan megértem az elkeseredettségét annak aki egy rakás pénzért ilyen ocsmányságot kapott. Kevés vigasz ugyan de legalább az LG nagyon rugalmasan és korrekten kezeli az Oled panaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- 16 GB (2x8 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor