- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- AMD FX
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Végigpróbáltam a C8-al elég sok fajtát, a Sennheiser Hd 4.5 vált be, ezzel nagyon ritkán szakad meg csak (gyakorlatilag sosem), és a késleltetése is minimális (APT-X-es). TWS fülhallgatók nekem egyáltalán nem váltak be: vagy szakadoztak, vagy váltokozó volt a késleltetés (nyávogott a hang). Amit észrevettem, hogy érzékeny a 2,4 Ghz-es Wi-Fi-re: ha ezt a sávot használom a laptopomon és intenzíven forgalmazok adatot (fájlt másolok NAS-ra), akkor jócskán beszaggat a hang. A C8 amúgy rohadt kényes BT füles témában, valszeg elég gyenge a benne levő adó-vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor