Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Partizan182 #5562 üzenetére

V-sync nélkül, vagy Fast/Enhanced Sync-el nem ugrál úgy a képkockaidő. De a 4k játékot nem volt célom erőltetni.

PC label-el még Expert módban is alacsony a lag (talán nem a legkisebb, ami kihozható, de nekem jónak tűnik). Kár, hogy a színeket még hülyébben kezeli a PC mód, bár csak néhány kattintás a váltás.

Hogy valami jót is mondjak, a natív 120Hz az viszont önmagában kielégíti a várakozásaim. Az imént perceken át mást sem csináltam, csak futkostam körbe-körbe egy játékban az egeret rángatva és élveztem a kontrollt (mint egy kutya, ami kergeti a saját farkát). :))
    Ültem már le párszor próbaképp G-Sync monitorhoz (akkor is így élvezkedtem, bár első körben már a Windows asztalos ablaktologatás is mini-orgazmus volt :DDD), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.

Új hozzászólás Aktív témák