Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
V-sync nélkül, vagy Fast/Enhanced Sync-el nem ugrál úgy a képkockaidő. De a 4k játékot nem volt célom erőltetni.
PC label-el még Expert módban is alacsony a lag (talán nem a legkisebb, ami kihozható, de nekem jónak tűnik). Kár, hogy a színeket még hülyébben kezeli a PC mód, bár csak néhány kattintás a váltás.
Hogy valami jót is mondjak, a natív 120Hz az viszont önmagában kielégíti a várakozásaim. Az imént perceken át mást sem csináltam, csak futkostam körbe-körbe egy játékban az egeret rángatva és élveztem a kontrollt (mint egy kutya, ami kergeti a saját farkát).

Ültem már le párszor próbaképp G-Sync monitorhoz (akkor is így élvezkedtem, bár első körben már a Windows asztalos ablaktologatás is mini-orgazmus volt
), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Home/Nest
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.
Vhiktor