Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
V-sync nélkül, vagy Fast/Enhanced Sync-el nem ugrál úgy a képkockaidő. De a 4k játékot nem volt célom erőltetni.
PC label-el még Expert módban is alacsony a lag (talán nem a legkisebb, ami kihozható, de nekem jónak tűnik). Kár, hogy a színeket még hülyébben kezeli a PC mód, bár csak néhány kattintás a váltás.
Hogy valami jót is mondjak, a natív 120Hz az viszont önmagában kielégíti a várakozásaim. Az imént perceken át mást sem csináltam, csak futkostam körbe-körbe egy játékban az egeret rángatva és élveztem a kontrollt (mint egy kutya, ami kergeti a saját farkát).

Ültem már le párszor próbaképp G-Sync monitorhoz (akkor is így élvezkedtem, bár első körben már a Windows asztalos ablaktologatás is mini-orgazmus volt
), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Linux kezdőknek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak engem ki lehet kergetni a világból az LCD-kkel (főleg az alacsony kontrasztú IPS panelekkel és/vagy edge-lit kivitelekkel) és az ~50" TV méretet is annyira megszoktam már játékhoz, hogy nehezemre esne elképzelni visszamászni ~30"-ra, 120+Hz ide vagy oda.
Vhiktor