Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wellin9
tag
Sziasztok
Beégéssel kapcsolatban lenne két kérdésem felétek. Interneten elég felemás a megítélése a dolognak, illetve természetesen az idei modellekről ( LG CX) még annyi információ sincs, mindent szeretek eredeti hanggal nézni, így álltalában felirattal nézem őket, Netflixen tudtommal lehet a felirat színén változtatni, de például játékokban én még nem találkoztam ezzel, mekkora veszélynek teszem/tehetem ki a készüléket, viszonylag változatosan nézem ezeket a tartalmakat, naponta felváltva max 3-4 óra/per nap, bár egy játék több hónapig is megy nálam, az nem tudom, hogy kimeríti-e a változatos nézés fogalmát, amennyiben hosszú ideig , de egymás utáni nap nem megy az a tartalom.
A másik kérdés az a beégés miatti garancia, foglalkoznak-e ezzel vagy sem, erről van-e itt valakinek tapasztalata, neten ugyan úgy kering ilyen hír meg olyan hír is?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest