Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Ma megnéztem a MM-ban a 55EG910V tv-t vittem magammal filmet merevlemezen Avatar MKV-t.
Nem gondoltam, hogy ilyen kellemes meglepetés fog érni. Igazából a kép alá van rendelve minden, mert a beállítások menü sebessége lassúcska, a tv hangszórója komolytalan, de a kép az tetszett.
3D-t sajnos nem tudtam nézni, nagyon konfolni sem tudtam mivel egy lekopott gombos univerzális hulladékot adott az eladó.
A film lejátszása közben azt vettem észre, hogy valamikor picit lelassult majd felgyorsult a kép, gyanítom valami truemotion hulladék be volt kapcsolva rajta...Sajnos rendes távolságból sem tudtam megnézni, mivel a tévék sorban vannak így ha már nagyon hátrébb álltam volna, egy másik tv-be belelépek.. ráadásul ahhoz, hogy szemből tudjam nézni, még le is kellett guggolnom, mivel mell magasságban volt a tv teteje. Kész élmény így tv-t választani

Azt mondanom sem kell, hogy az LG oled feliratú pendrive-on lévő demó anyag még a régi Colorstar tv-ből is bestBuy érzést hozott volna ki. Teljesen fölösleges marketinghulladék...
Az eladók próbáltak Qled meg 4k irányba terelni, gyanítom ez a marketing protokoll, de nem hagytam magam.
Megnéztem az idei Oled FullHD változatot is LG 55 EG9A7V, igazából azon kívül, hogy nem tud 3d-t nem ívelt, és szürke a hátulja, nem igazán vettem észre különbséget, az ára szerintem pofátlan...Összességében nem tűnik rossz vételnek ez a 910V. A hibákat sajnos ebben a környezetben nem tudtam reprodukálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor