Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Nekem a jövő héten fognak panelt cserélni a 77-es cx-en, mert olyan szépen előjött rajta (ami eddig nem volt) a tinting, hogy legszívesebben lerúgnám az asztalról."
Hogyan? Miért?

"De az biztos, hogy addig fogják cserélgetni, amíg tökéletes nem lesz"
Biztos vagy ebben? Lassan nem lesz hibátlan példány a piacon... Létezik még olyan egyáltalán?
Szerintem a hazai forgalomban, avagy "közkézen" forgó OLED tévék 50%-át azok a fórumtagok vették meg, akik ide írnak.

(És szerintem ezeknek a kicseréltetett tévéknek, paneleknek a jelentős része jön vissza új csomagolásban, "refurbished" termékként a gyártótól.)
De komolyan... ez elképesztő, és elkeserítő.
Olvasva az elmúlt pár hónapot, teljesen elment a kedvem még a gondolattól is, hogy OLED tévém legyen....A véletlenszerűség tekintetében a pár évvel ezelőtti Samsung 7-es széria "panel lottója" (PLS, vagy VA panel) eltörpül mindazoktól a "horror históriáktól", amelyről itt mindnyájan beszámoltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Autós topik
- Windows 11
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Olvasva az elmúlt pár hónapot, teljesen elment a kedvem még a gondolattól is, hogy OLED tévém legyen....
Vhiktor