- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csandi
üzenetére
Azért, mert az IT-ban így használják még nem helyes, nem értelmetlen lefordítani, pont, hogy értelmes. Ékezettel használni angol szavakat értelmes? Gondolkodjatok egy picit. A sz@rt megmagyarázni bezzeg értelmes és én vagyok a f@sz, hogy beleszóltam. Elnézést, írjatok helytelenül, mert ez a helyes, így szoktátok meg. Hajrá!
De, hogy egy példát hozzak az aktuális kommentből is. Ha azt írta volna, hogy festményszerű, soha nem mondtam volna meg, hogy artifact-ra gondol. - az a te bajod, tanulj meg magyarul, én megtanultam több nyelven is, mégsem használok idegen szavakat, vagy ha igen akkor idézőjel, azzal is lehet használni.Magyar fórumok közül csak ide járok, külföldiek közül viszont többre is. - én is, mégsem használok magyar vagy más nyelvű szavakat. aki használ arra meg rászólnak, hogy angolul, "please".

Ha azt írta volna, hogy festményszerű akkor meg csak néztem volna, hogy az mi. - ezért kéne magyarul írni, de nem megy, viszont a "kontentnénél "az megy. Azt mindenki tudja, hogy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor