Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
"Ez a Planet Earth II (2016) első epizódjában 8:21 és 8:28 között. 4K HDR-es verzió bizonyos helyeken elérhető. Ha ezt a pár másodpercet leteszteled, és jól megoldja a TV-d folyamatos módban, akkor az tényleg mindent tud. Én kíváncsi volnék rá, sőt javasolnám tesztjelenetnek mindenféle TV mozgásmegjelenítésének letesztelésére. Ott minden kiderül.
"Amikor az elmosódott előtér (növények) kitakarják a fő témát hátul és a fő téma szétesik kicsit?
Kíváncsi lennék melyik algoritmus oldja meg ezt úgy, hogy nem látszik semmenyire sem az interpolációs hiba. Egyébként szerintem annyira nem szembetűnő, de mivel előre elmondtad mit és hol kell figyelni...
2, 2-es beállításon már alig látni. (65E8) 10-esen azért bőven látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Kíváncsi lennék melyik algoritmus oldja meg ezt úgy, hogy nem látszik semmenyire sem az interpolációs hiba. Egyébként szerintem annyira nem szembetűnő, de mivel előre elmondtad mit és hol kell figyelni...
Vhiktor