- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Dehogy is nem érdemes. Pont ezt csináltam én is. Igazodtam. Behatárolt típust vettem (lemondtam pár számomra kevésbé fontos funkcióról) azért, mert a célom az volt, hogy 1-2 év múlva ne kelljen cserélni. Plusz én gyűlölöm azt, ha megveszek újonnan valamit (legyen az bármi, nem csak tv) komoly összegekért és máris szervizeltetnem kell. Én ilyen vagyok. Számomra a szervizeltetés, garis ügyintézés nem valamiféle mazochista hobbi, hanem egy olyan időpocsékolás amit pont azzal akarok elkerülni, hogy újat veszek és ha kell drágábban is. És elvárom, hogy egy nem kis összegbe kerülő valamit ne kelljen bizonyos időn belül gariztatni. Így is belefuthatok, mostanában különösen, mert ahogy Salapp is írta, nem szempont a minőség. Inkább rámennek a marketingre, a csillivilli tudásra, a látványra, mögöttük pedig nincs semmi, nincs tartalom, még azt is csak részben látják el, ami az alap funkciójuk lenne (tv-zés úgy általánosan). Pont mint a mostani műsorok, filmek, sorozatok (tisztelet a kivételnek) esetében.
Ebben sajnos az emberek mentalitása is benne van. Nincs igény a minőségre, a látszat fontosabb. Megy a pazarlás, az évente, két évente újat veszek (ha tudok) hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS notebook topic
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor