- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
nitro16
üzenetére
Nem volt Sony téved, honnan a jó izebol tudnád, hogy nekem mi volt az az aprólékos beállítás, ami miatt el kellett tokolnom vele ennyit, hogy kb ugyanazt lássam? Ne mond meg már nekem látatlanban, hogy hülye voltam hozzá.
Kb azóta van oled tévén, amiota piacra került, de soha nem volt lg-m. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem találtam meg valamit a menüben, annyit jelent, hogy minden pontot aprólékosan kellett megcsinalni. Nem csak annyiból állt, hogy az oled fényt itt elveszem, élességet amott állítok egy kicsit, kontraszt ki etc... és már jó is.Itt el kellett szórakozni a beállításával és ennyi. De megérte.
Lapozzál már...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor