Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Piftuka
üzenetére
Miért is született meg az Oled technológia? Eredendően a 0 cd elérése volt a cél. Ez sikerült is, hurrá...de miért kell nekem sorba állnom az 1000cd-ért és HDR-ért? Nem szeretem a vakító fényt (életben sem), inkább maradok az árnyékban. Mit nem tudsz elfogadni ebben?
Semmi retrográd nincs abban, ahogyan hozzáállok, inkább csak ignorálom a számomra semennyire sem fontos dolgokat. Mindenki azt nézze, amit szeret és olyan megjelenítőt válasszon, amelyben a számára legjobb/legértékesebb megoldások/szolgáltatások vannak.
Őszintén, azt sem tudom, a 910-es tud-e HDR-t, mert ennyire nem érdekel a dolog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semmi retrográd nincs abban, ahogyan hozzáállok, inkább csak ignorálom a számomra semennyire sem fontos dolgokat. Mindenki azt nézze, amit szeret és olyan megjelenítőt válasszon, amelyben a számára legjobb/legértékesebb megoldások/szolgáltatások vannak.
Őszintén, azt sem tudom, a 910-es tud-e HDR-t, mert ennyire nem érdekel a dolog. 
Vhiktor