Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alcor Snugbook kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem. Az OLED csak a hosszú időn keresztüli statikus tartalomra háklis. Mondjuk a játékoknál veszélyes lehet a HUD de erre meg az a megoldás, hogy játsz legalább két féle játékkal meg néha nézz filmet és akkor nem lesz gond. Van itt olyan aki monitornak használja a tv-t és semmi baja. Használd Te is bátra amire tervezted

Zirowe: Szerintem állíts be olyan beállításokat amik Neked tetszenek. Egyébként én is a Rting-et vettem alapul de aztán belenyúltam úgy, hogy nekem tetsszen. Evégre Te fogod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- DJI mini 3 drón display unit
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor