Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrsz
újonc
Sziasztok!
Több havi forumolvasgatas, onmeggyozes, oncafolat után döntöttem. Tegnap megjött az 55 c9. Köszönöm az aktív fórumozók segítő hozzászólásait. Én előtte sose néztem meg élőben, nem is hasonlítottam mással össze, ez tűnt a legjobbnak. Tegnap bekapcsoltam, ajánlott settingeket beállítottam és csak néztem, néztem, néztem.... Ez így is marad, mármint nem fogom keresni a hibás pixeleket, meg olyan dolgokat amikről itt sokan írtatok (összességében hasznosak voltak, a választást konnyitettek), hanem használom. Erre vettem!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó LG OLED55C11LB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor