Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
De a TV gyártók aztán pont tudják, érdekli hogy mi az érdektelenség a 3D iránt. A mozikat, forgalmazókat, BD kiadókat érdekli, tv-ben pedig egy nem túl költséges plusz funkció. Vicc amit az LG is variált a modellekkel. Hajlított kijelzőbe beletették a 3D-t, síkba nem. A hajlított nem volt népszerű (azt is szerintem sokan a 3D miatt vették), ergo kidobjuk a 3D-t, a hajlítással együtt (ami tényleg nem sokaknak hiányzik). Kíváncsi vagyok mi alapján mérték fel a tv gyártók az igényeket.
És nem arról van szó hogy évről-évre kitalálnak új szabványokat (HDR-ből nem tudom hanyadiknál járunk, mindegykre lassan jut egy film), kiveszik a 3D-t hogy majd pár évvel később újra el lehet adni fícsörként.Kicsit összeesküvés elmélet, de nem vagyok meggyőződve arról hogy ezek nem tudatos lépések annak érdekében nehogy megint belefussanak egy piaci stagnálásba.
Szerintem totális zsákutcába futottak, OLED fejlődött, de mindenki tudja hogy nincs hova tovább, LCD szerintem már évekkel ezelőtt elérte a csúcsát, azóta jön a QLED, ULED meg minden parasztvakítás. Jól jött pár éve a szinte teljesen feleslges UHD mizéria, megint fel tudták pörgetni vele a piacot. OLED-et hova lehet tovább fejleszteni? Sehova, csiszolni lehet még rajta, magamfajta házimozibuziknak beletenni a BFI-t, de mi vesz rá egy C7 tulajt hogy váltson? Esetleg a 3D vagy ha bedöglik a tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen asztali médialejátszót?
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor