Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Partizan182 #4227 üzenetére

    De a TV gyártók aztán pont tudják, érdekli hogy mi az érdektelenség a 3D iránt. A mozikat, forgalmazókat, BD kiadókat érdekli, tv-ben pedig egy nem túl költséges plusz funkció. Vicc amit az LG is variált a modellekkel. Hajlított kijelzőbe beletették a 3D-t, síkba nem. A hajlított nem volt népszerű (azt is szerintem sokan a 3D miatt vették), ergo kidobjuk a 3D-t, a hajlítással együtt (ami tényleg nem sokaknak hiányzik). Kíváncsi vagyok mi alapján mérték fel a tv gyártók az igényeket.
    És nem arról van szó hogy évről-évre kitalálnak új szabványokat (HDR-ből nem tudom hanyadiknál járunk, mindegykre lassan jut egy film), kiveszik a 3D-t hogy majd pár évvel később újra el lehet adni fícsörként.

    Kicsit összeesküvés elmélet, de nem vagyok meggyőződve arról hogy ezek nem tudatos lépések annak érdekében nehogy megint belefussanak egy piaci stagnálásba.
    Szerintem totális zsákutcába futottak, OLED fejlődött, de mindenki tudja hogy nincs hova tovább, LCD szerintem már évekkel ezelőtt elérte a csúcsát, azóta jön a QLED, ULED meg minden parasztvakítás. Jól jött pár éve a szinte teljesen feleslges UHD mizéria, megint fel tudták pörgetni vele a piacot. OLED-et hova lehet tovább fejleszteni? Sehova, csiszolni lehet még rajta, magamfajta házimozibuziknak beletenni a BFI-t, de mi vesz rá egy C7 tulajt hogy váltson? Esetleg a 3D vagy ha bedöglik a tv.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák