Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Syz #41375 üzenetére

Hagyd a fenébe ezeket!

Most már soha nem venném meg ilyentől, soha! 2 hetet elszórakoztam ezekkel, olyan szinten elegem lett belőlük, hogy fogtam magam és újan megvásároltam a C9-et.
    Nem írom le a teljes történetemet, mert nagyon hosszú, és nem szeretnék senkit sem megbántani, de az ilyen céges outlet-es tv-k a lehető legrosszabb választások!!!!

Érdeklődtem pár ilyen outlet-es tv iránt az aprón is eladóktól és 1,5 hétig ellevelezgettem az egyikkel (nevet nem szeretnék írni), 200 ezerért volt fent a tv, erre azt mondja hogy elvitték, de szerzett másikat, és 236 ezer forint lesz. És azt is mondta, hogy amit elvittek azon volt beégés, pedig a hirdetésben ez nem volt feltüntetve!!!!
    Mondom mi a fene? A hirdetés nem is módosult, a képek ugyanazok, csak az ára módosult. Ilyen szinten hülyének nézi az embert, pedig majdnem 100 pozitív értékelése van ennek az eladónak. Írtam neki, hogy csináljon működés közben képeket, de több mint 1 hétig nem volt képes rá, naponta csak egyszer válaszolt az üzeneteimre, akkor is elintézte egy mondattal és ennyi, pedig akadt kérdésem bőven. Aztán utána írta, hogy nézte 3 órát a tv-t (állítása szerint legalábbis), nem látott rajta beégés, hibát, csak a "piros és a sárga szín nem teljesen homogén", de hát hibátlan állítása szerint. :W

Utána való héten hétfőn lebeszéltem használtan egy C8-ast, korrektnek tűnt az eladó, szintén sok jó értékeléssel, megbeszéltük hogy pénteken hozza nekem a tv-t.
    Én erre átrendezem a nappalit, megrendelem a kábeleket, kivettem készpénzben a pénzt, erre pénteken reggel egy sms-el elintézi: "Ne haragudjak, de leszeretné mondani a tv-t". Amire már 4 napja várok!!!
    Hát ez nagyon jó!!! Szólhatott volna előbb is, mert akkor nem rendezem át a nappalit (3 órámba tellett). És ő nem outlet volt, ő magánszemély.

"Megbízhatóbbnak" számító, szintén jó véleményekkel rendelkező outlet-es üzletekben is érdeklődtem egy OLED tv iránt, és ami hibátlanként volt feltüntetve, azért kiderült, hogy mégiscsak van hibája, csak az eladó szerint elhanyagolható... Hát rohadtul nem olyan hiba volt, ami elhanyagolható.

Na mindegy, aztán múlt hét szombaton elmentem az Euronicsba, hogy megvegyem újan a C9-et, de ott sem volt elsőre szerencsém, mert a bemutató darabot akarta eladni nekem az eladó, ami elvileg csak 3 napja ment. Átmentem a Media Marktba, ott még volt egy original darab.

A 2 hét alatt még sok outlet-es eladónak írtam, de ugyanez a kategória mindegyik.
    Messziről kerüld el őket!!!
    De azt hiszem, hogy én örökre befejeztem bármiféle használt műszaki cikk vásárlását.

Új hozzászólás Aktív témák