Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egy éve, miután megvettem a tv-ket, egyik első dolgom volt a Planet Earth 2 összes részét, 4k hdr-ben megnézni. Már akkor is maxon volt az IFC (Intelligent Frame Creation) és nekem semmi bajom nem volt vele. Folyamatos volt. És gyönyörű a kép.
Egyébként találtam Panán olyan menüpontot, hogy fekete keret beillesztése. Mondom ez meg mi a fene lehet? Leírásban azt írja, hogy a mozgások elmosódásának javítása a célja. Pl Játék mód használatakor. A kép sötétebb lesz a használatakor és némi vibrálás megfigyelhető. Szerintem ez lesz az a bizonyos ma kitárgyalt BFI. Bekapcsoltam, picit vibrál és ez nekem nem jött be, így ki is kapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor