Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
JKJ420
üzenetére
Nagyon off a téma. Én tudom, hogy ez a jogszabály adta lehetőségük, nem is mondtam mást. De szerintem faramuci a helyzet, mert totálisan igazságtalan egy csomó esetben. Mondok egy egyszerű példát: katás vállalkozó vs BT. Ugyanazzal a tevékenységi körrel. Az egyiket megilleti az elállás lehetősége (mert látszólag magánszemély), míg a másikat nem. Azt nem is tudtam, hogy még gari hossza is lehet más minderre. Szóval ez egy egyértelműen rosszul lefedett helyzet. De amúgy se értem, hogy egy vállalkozás miben használ máshogy mondjuk egeret, monitort, nast akármit, mint egy magánszemély.
Amúgy a fenti helyzettel egy dolgot indukálnak: ha bármiben bizonytalan vagy, hogy kell-e, de kell a céges számla, akkor vedd meg magánszemélyként, majd mindenképp vidd vissza. Ha tetszett, akkor vedd meg másnap cégként, ha nem tetszett, akkor meg ne. Bár ez a plusz kör szerintem senkinek se előnyös, de ha ez a jogszabály...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor