Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Figyu .... lassan írom, hogy Te is megértsd
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe ....
.... és ezzel nem is rabolnám tovább a saját időmet .... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meg mivel én írtam az F1-es hasonlatot).... szóval; a kategóriájában (F1) a leggyengébb (értsd: legsz..abb) is jobb teljesítményt nyújt, mint bármilyen más autó (és nem belegondolni a családi vakációt, meg a moslékszállítást, arra más való
).... ebből adódik, hogy bármelyik OLED (akár a legolcsóbb FHD is) jobb képet nyújt, mint bármelyik LCD .... persze lehet "kötekedni" hogy alacsonyabb a fényereje, mint egy HDR LCD-nek, meg nincs benne BFI, meg nincs maxra húzva, meg meddig birja, meg akármimás.... de önmagában a kép (=teljesítmény az F1 példában) jobb, mint bármely egyéb ma kapható TV képe .... 
Vhiktor