Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    válasz Celtis #34709 üzenetére

    Ezt nem lehet tudni. Igen kár,hogy a qled nem tud olyan feketét mint az oled. De ezzel tisztában is voltam. Viszont karácsonykor nem kell szervizest hívnom. Éjjel nappal mehet a TV,ezt nem tudja az oled. De ezt ti is tudjátok,mert nem éjjel nappal néztek rajta tv-t. Csak alkalmanként és azt minőségibben.

    Nektek meg azért savanyú a szőlő,mert vesztek egy tv-t, de nem lehet rajta játszani mert beéghet. Ha beég nincs gari rà hivatalosan. Ha egyszer nem cserèlnek benne panelt,akkor meg nem sokat ér majd. Vissza kell venni a fényerőt,mert tönkremehet ha nem teszed. Van egy Ferrarid,de ha felpörgeted a motort és tönkremegy,akkor nincs rá gari. Olednél ezt simán leírják. Addig amíg az LG így áll hozzá,addig ez nem hátrány mert megjavítja. De akármikor hozhat döntést,hogy a sok panel csere drága neki és csak akkor cserélik ha az a hivatalos gariztatásnak megfelel. Akkor sokan nem kapnának már ingyen cserét. Ezt senki nem vállalja,hogy így marad a gariztatás.

    Egyelőre azt tűnik,hogy ti győzködtök mindenkit hogy mennyire jó tv ez. De ez csak akkor igaz,ha van rá gari és ingyen panelcsere. Mert ha a garinak vége,akkor a tv egyszer beég vagy előjön hibája(sajnos előfordul) akkor már nem sokat ér majd. Jön az új vásárlás,mint.megoldás. Kíváncsi leszek,hogy 3-5 év múlva mi lesz a vélemény. De akinek OLEDre volt pénze,remélhetőleg megteheti hogy vesz újat és nem érdekli ha tönkremegy a tv-je. Majd az idő megválaszolja. Remélem akkor is amennyire nyíltan szidjátok a qled-et(vagy negatívan álltok hozzá) annyira nyíltan vállaljátok ha az oled-nél gari után probléma lesz. Remélem nem lesz,de jó lenne ha hosszú távú tapasztalat is lenne. Mert egy jó tv-t nem pár évre venne az ember. Minimum 5 év szerintem elvárható. De erre csak az idő ad majd választ. Lehet,hogy qledem előbb megy tönkre,akkor nyugi ide is be fogom írni. Legyen tapasztalat,hogy az tartósabb- vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák