Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
szuszinho
üzenetére

10. tiplihez nyilván 10. csavar
De te felrakhatod 6. vagy 8. csavarral is. TV mérettől is függ. Szerintem elég lett volna az én esetemben a 8. is.(#34272) szuszinho - bocsi, rosszul értelmeztem
(#34254) - nálam B7 vs C8 van, annyival többet nem nyújt kép minőségben a C8. B7-nek is gyönyörű szép színei vannak, nem érzek különbséget. Nem tudom mennyire segítség. B7 talpa ami nem tetszik.
Sajnálom, hogy már nem fémből készülnek a lábak, mégis csak több százezer forintos tv készülékről beszélünk. Ennyi pénzért beleférne a fém távkapcsoló is, vagy legalább a backlit vagy legalább a gigabites hálózati kártya

Annó a 930V-nek volt fém talpa, tetszett.
(#34271) pinnacle +1, én is így szoktam. MM-ban soha nem kellett emiatt jelezni, maguktól kibontották és átnéztük a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De te felrakhatod 6. vagy 8. csavarral is. TV mérettől is függ. Szerintem elég lett volna az én esetemben a 8. is.

Vhiktor