- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Voltam ma mm-ben körbe nézni megint. Még elöző héten berendeltem egy qe65q80-t de mondták nem biztos, hogy kapok vagy 2-3 hét mire lesz készlet. Így mondtam felejtős, de nem is baj.
Elég sokszor ment már ide-oda a labda qled meg oled között de valahogy csak mindig az olednél kötök ki
Ps4 topikba is megkérdeztem ki játszik oleden, voltak jó páran beégést még nem tapasztaltak ez miatt. Így bátrabb lettem én is.Méretben meg hát ahogy néztem 65" alá bíztos nem adnám, söt még nagyobb is simán jöhetne 77"-már woow kategoria de hát zsebbe is kell nyúlni már rendesen. Jó lenne valami nagyobb akció a 65c9pla vagy egy lg 5 éves gondoskodás időszak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ahogy olvastam ha esetleg lenne ilyen időszak és lenne 5 év jótállás, és teszem azt fel veszek egyet 650k-ért, 2 év múlva cserélnek panelt mert valami baja lesz majd annak is egy év múlva akkor már kérhetem a csereutalványt/pénzt vissza és ilyenkor az akkori 650k vételárat kapom vissza?? Nincs csökkentett ár semmi?
Másik mennyire gáz ezeknél ha teszem azt fel egy évbe megy 5 hónapot csak és 7 hónapot áll. (7-8 hónapot minden évbe külföldi kiküldetésbe vagyok össze-vissza).
Anyumnak meg nem igazán mondanám, hogy addig használja, és leviszem a földszintre neki addig mivel csak tv adást, néz meg kb napközbe fél napot megy, meg este is mindig bealszik és reggelig megy sokszor a tv.
Nálam felhasználás meg 50% konzol, 40% film/sorozat, 10% tv adás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Fogyjunk le!
- Macska topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- E-book olvasók
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ps4 topikba is megkérdeztem ki játszik oleden, voltak jó páran beégést még nem tapasztaltak ez miatt. Így bátrabb lettem én is.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor