Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Voltam ma mm-ben körbe nézni megint. Még elöző héten berendeltem egy qe65q80-t de mondták nem biztos, hogy kapok vagy 2-3 hét mire lesz készlet. Így mondtam felejtős, de nem is baj.
Elég sokszor ment már ide-oda a labda qled meg oled között de valahogy csak mindig az olednél kötök ki
Ps4 topikba is megkérdeztem ki játszik oleden, voltak jó páran beégést még nem tapasztaltak ez miatt. Így bátrabb lettem én is.
Méretben meg hát ahogy néztem 65" alá bíztos nem adnám, söt még nagyobb is simán jöhetne 77"-már woow kategoria de hát zsebbe is kell nyúlni már rendesen. Jó lenne valami nagyobb akció a 65c9pla vagy egy lg 5 éves gondoskodás időszak...
Amúgy ahogy olvastam ha esetleg lenne ilyen időszak és lenne 5 év jótállás, és teszem azt fel veszek egyet 650k-ért, 2 év múlva cserélnek panelt mert valami baja lesz majd annak is egy év múlva akkor már kérhetem a csereutalványt/pénzt vissza és ilyenkor az akkori 650k vételárat kapom vissza?? Nincs csökkentett ár semmi?
Másik mennyire gáz ezeknél ha teszem azt fel egy évbe megy 5 hónapot csak és 7 hónapot áll. (7-8 hónapot minden évbe külföldi kiküldetésbe vagyok össze-vissza).
Anyumnak meg nem igazán mondanám, hogy addig használja, és leviszem a földszintre neki addig mivel csak tv adást, néz meg kb napközbe fél napot megy, meg este is mindig bealszik és reggelig megy sokszor a tv.
Nálam felhasználás meg 50% konzol, 40% film/sorozat, 10% tv adás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest