- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nem vagyok boldog mitől lennék? Az hogy te mit látsz és mit nem az engem nem érdekel, csak az amit én látok vagy akarok látni. Utóbbi megjegyzés(akarok látni) is számít, hiszen a húwaze faktorhoz az is hozzátartozik. De jól gondoltam, megbántad a másfél millás kiadást, és itt most ez a "jó döntés" kérdése is megválaszolódott. Nem szégyen bevallani hogy hülyeség volt kiadni egy tévéért másfél millát, ugyan úgy hülyeség lenne egy FHD OLED-ért is indokolatlanul sok pénzt kiadni. A jó és tökéletes fogalma nagyon kérdéses.
ui.: "Különben meg csak 900 ezret spóroltam vele, ami nekem aprópénz, ez nem volt faktor"
Itt is ellentmondást érzek, de ha neked 900ezer aprópénz, akkor miért nem váltottál egy újabb 4K modellre? A 4K ellenes tábor mindig azzal érvel, hogy a 4K nem ad annyival többet mint amennyivel többe kerül. Ha nem számít a lóvé, akkor nem tök mindegy hogy egy 4K-ért többet fizetsz? Vagy érzékeny a szemed a mozgásfelbontásra? Azért megnéznélek egy vakteszten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor