Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sza_Sa

senior tag

Srácok,
    csak jelzem - aktívan követem a fórumot tv vásárlási szándékkal - hogy a héten hoztak ki egy nagyobb mennyiségű cuccot az MM-ból, a szállító a GE Logisztika Kft volt.
    7.5t-s kocsival jöttek, és amikor felcsapták a ponyvát, volt pár másodpercem megtekinteni a platón az állapotokat. Mit ne mondjak, 3 db tv a platón fekve, ebből egy LG oled. Mire felért hozzánk mit kaphattak azok a készülékek... szerencsére nekem háztartási gépeket hoztak, mind a 8db le volt spaniferezve a kocsi elejére.
    Sajnos fényképet nem tudtam készíteni, mert, mire előbányásztam a mobilt a munkásruhámból, a srác már mindent felállított.
    Szóval, aki teheti, menjen el személyesen a cuccaiért, nyugodtabb lesz. Az, hogy visszaküldi valaki, semmi nem változtat, újra kiküldik ami visszament a raktárba - tudom - , vagy egy gyanútlan kapja meg, mondjuk egy sima kiszállítással.

Szóval, vigyázzatok ebben a bolondokháza bf-ben, ilyenkor nagyon aljacégek is szállítanak, a normálisabbak egyszerűen nem bírják a terhet.

Új hozzászólás Aktív témák