Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
alaves
üzenetére
Hogy sok filmnél, azt nem mondanám, de én is láttam már olyat, hogy a videokép része volt a fekete keret (16:9 képarányhoz), és sem 0 fekete volt, hanem egyértelműen szürke: Divergent (UHD HDR Blu-Ray), pedig a világos effekteket elengedik jó magasra (amiből úgy tűnik nem az volt a cél, hogy szándékosan "lapos" hatású legyen). Érdekes, mert ennek az FHD SDR Blu-Ray kiadása még nagyon tetszett (a film 'nézhető', a képre gondolok) és a következő rész UHD HDR kiadása a másik végletbe húz: napfényben álló színész fekete zakóján is találni vak fekete foltot.
A Solo-s Star Wars-ban se nagyon van fekete pixel, de nem ennyire szembetűnő, már csak azért sem, mert ott nem a kép része a fekete keret, és vakító világos foltok sincsenek benne, így egyértelmű, hogy az szándékosan ilyen látványvilágú.(#31970) Pro Koryak
Azt tudom, hogy a 2019-es Panasonic-okon gyakorlatilag egyáltalán nem villognak már a sötétszürkék, ahogy az e havi firmware frissítés óta már a 2018-as LG-ken se, de a 2018-as Panasonic-okkal és Sony-kkal mi most a helyzet? Nem nagyon hallottam róla, hogy azokon reszeltek-e végül (tudom, hogy eleve kissé kevésbé jött rajtuk elő a probléma, mint az LG-ken a korai firmware-ekkel, de azokon is jelen volt). Ilyenkor azért egy évjáratot hasonlítsunk már össze, mikor azon nyammogunk, hogy milyen sok időbe és verziószámba telt az LG-nek.
Ja, amúgy a C8 DolbyVision módban még a 05.10.35-ös beta firmware-el is bebuktatja a sötétszürkéket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- SONY PS4 PRO
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor