- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
alaves #31977 üzenetére
Hogy sok filmnél, azt nem mondanám, de én is láttam már olyat, hogy a videokép része volt a fekete keret (16:9 képarányhoz), és sem 0 fekete volt, hanem egyértelműen szürke: Divergent (UHD HDR Blu-Ray), pedig a világos effekteket elengedik jó magasra (amiből úgy tűnik nem az volt a cél, hogy szándékosan "lapos" hatású legyen). Érdekes, mert ennek az FHD SDR Blu-Ray kiadása még nagyon tetszett (a film 'nézhető', a képre gondolok) és a következő rész UHD HDR kiadása a másik végletbe húz: napfényben álló színész fekete zakóján is találni vak fekete foltot.
A Solo-s Star Wars-ban se nagyon van fekete pixel, de nem ennyire szembetűnő, már csak azért sem, mert ott nem a kép része a fekete keret, és vakító világos foltok sincsenek benne, így egyértelmű, hogy az szándékosan ilyen látványvilágú.(#31970) Pro Koryak
Azt tudom, hogy a 2019-es Panasonic-okon gyakorlatilag egyáltalán nem villognak már a sötétszürkék, ahogy az e havi firmware frissítés óta már a 2018-as LG-ken se, de a 2018-as Panasonic-okkal és Sony-kkal mi most a helyzet? Nem nagyon hallottam róla, hogy azokon reszeltek-e végül (tudom, hogy eleve kissé kevésbé jött rajtuk elő a probléma, mint az LG-ken a korai firmware-ekkel, de azokon is jelen volt). Ilyenkor azért egy évjáratot hasonlítsunk már össze, mikor azon nyammogunk, hogy milyen sok időbe és verziószámba telt az LG-nek.Ja, amúgy a C8 DolbyVision módban még a 05.10.35-ös beta firmware-el is bebuktatja a sötétszürkéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged