Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alaves #31977 üzenetére
Hogy sok filmnél, azt nem mondanám, de én is láttam már olyat, hogy a videokép része volt a fekete keret (16:9 képarányhoz), és sem 0 fekete volt, hanem egyértelműen szürke: Divergent (UHD HDR Blu-Ray), pedig a világos effekteket elengedik jó magasra (amiből úgy tűnik nem az volt a cél, hogy szándékosan "lapos" hatású legyen). Érdekes, mert ennek az FHD SDR Blu-Ray kiadása még nagyon tetszett (a film 'nézhető', a képre gondolok) és a következő rész UHD HDR kiadása a másik végletbe húz: napfényben álló színész fekete zakóján is találni vak fekete foltot.
A Solo-s Star Wars-ban se nagyon van fekete pixel, de nem ennyire szembetűnő, már csak azért sem, mert ott nem a kép része a fekete keret, és vakító világos foltok sincsenek benne, így egyértelmű, hogy az szándékosan ilyen látványvilágú.(#31970) Pro Koryak
Azt tudom, hogy a 2019-es Panasonic-okon gyakorlatilag egyáltalán nem villognak már a sötétszürkék, ahogy az e havi firmware frissítés óta már a 2018-as LG-ken se, de a 2018-as Panasonic-okkal és Sony-kkal mi most a helyzet? Nem nagyon hallottam róla, hogy azokon reszeltek-e végül (tudom, hogy eleve kissé kevésbé jött rajtuk elő a probléma, mint az LG-ken a korai firmware-ekkel, de azokon is jelen volt). Ilyenkor azért egy évjáratot hasonlítsunk már össze, mikor azon nyammogunk, hogy milyen sok időbe és verziószámba telt az LG-nek.Ja, amúgy a C8 DolbyVision módban még a 05.10.35-ös beta firmware-el is bebuktatja a sötétszürkéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó Skullcandy Dime vezeték nélküli fülhallgató!
- Yamaha rx-v385 5.1 házimozi erősítő+ Magnat needle 5.1
- Pioneer XDJ RR DJ Contoller
- Wangine WPA-600 Pro végerősítő. Sanken tranzisztorok. 2x80W/2x120W.Extra: 2 bemenet/hangerőszabályó
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest