Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
mondtam nekem nem gond, előtte se néztem már ezer éve hagyományos tv-t, és nem vagyok game függő sem, szóval engem pont a tv funkciója és azzel esetlegesen fellépő gondok nem érintenek, hdr-t sem sokat nézünk rajta
Partizan182
megjelenítőben továbbra is a legszebb amit láttam, és ahogy mondani szokás: van az az ár... ( : volt, a két év utáni élete pedig nem fog érdekelni, mert már másnál lesz, addig pedg örömmel használom, bérleti díjnak tekintem a vétel és eladási ár közti különbözetet, havonta lebontva a telefonom előfizetése is több...szóval pfffffffffffff
renatto
én sem aggódom semmin, de ha forza függő lennék, azért nem lepne meg ha game nélkül is látnám egy idő után a hud-ot belőle ( :csbebe
ezt már pár éve is "savallottam", azóta kicsit finomodtak az árk, de alap két év elég karcsú egy ilyen kategóriás termékreszerk:
Pro Koryak
itt az oled fórumon mért nem lehetnek emberek meglepődve a beégésre való hajlamon? és honnan kellene vásárlás előtt mindenkinek tisztában lennie ezzel? amennyiben te mindenkihez becsöngetsz és felvilágosítasz erről mindenkit, én kérek elnézést ( : nekem pl nem szóltál anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alapbl abból indulunk ki, h a sz@ros akár töredékébe kerülő lcd nem ég be, eléggé evidens, h egy prémium, akár töbszörösébe kerülő olednek sem kellene beégni, és itt a gond, h ezt nem kommunikálják
üzleti szempontból érthető, egyébként meg vásásrlók tudatos átb@szása, lehet szépíteni ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor