Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
mondtam nekem nem gond, előtte se néztem már ezer éve hagyományos tv-t, és nem vagyok game függő sem, szóval engem pont a tv funkciója és azzel esetlegesen fellépő gondok nem érintenek, hdr-t sem sokat nézünk rajta
Partizan182
megjelenítőben továbbra is a legszebb amit láttam, és ahogy mondani szokás: van az az ár... ( : volt, a két év utáni élete pedig nem fog érdekelni, mert már másnál lesz, addig pedg örömmel használom, bérleti díjnak tekintem a vétel és eladási ár közti különbözetet, havonta lebontva a telefonom előfizetése is több...szóval pfffffffffffff
renatto
én sem aggódom semmin, de ha forza függő lennék, azért nem lepne meg ha game nélkül is látnám egy idő után a hud-ot belőle ( :csbebe
ezt már pár éve is "savallottam", azóta kicsit finomodtak az árk, de alap két év elég karcsú egy ilyen kategóriás termékreszerk:
Pro Koryak
itt az oled fórumon mért nem lehetnek emberek meglepődve a beégésre való hajlamon? és honnan kellene vásárlás előtt mindenkinek tisztában lennie ezzel? amennyiben te mindenkihez becsöngetsz és felvilágosítasz erről mindenkit, én kérek elnézést ( : nekem pl nem szóltál anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alapbl abból indulunk ki, h a sz@ros akár töredékébe kerülő lcd nem ég be, eléggé evidens, h egy prémium, akár töbszörösébe kerülő olednek sem kellene beégni, és itt a gond, h ezt nem kommunikálják
üzleti szempontból érthető, egyébként meg vásásrlók tudatos átb@szása, lehet szépíteni ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor