Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
Szerintem lódítasz, mer csakazeldzsiaxar
. Én 55C8-on néztem, már mind a három részt, egyiknél se láttam problémát. A GoT-hoz még nem volt lelkierőm hozzá kezdeni. Igazából egyszer nézegettem tesztábrákat rajta, akkor az 5%-os szürkénél láttam kismértékű foltosodást, megpróbáltam lefényképezni, direkt nem raktam be ide, mert a fénykép durván kihangsúlyozta a "hibákat", szemmel sokkaldesokkal halványabb volt. Normál tartalom mellett, sötét szobában, akár HDR, akár SDR anyagoknál se fedeztem fel tinting vagy banding problémákat. A képminőség pedig még így, több mint fél éves használat után is elképeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én 55C8-on néztem, már mind a három részt, egyiknél se láttam problémát. A GoT-hoz még nem volt lelkierőm hozzá kezdeni. Igazából egyszer nézegettem tesztábrákat rajta, akkor az 5%-os szürkénél láttam kismértékű foltosodást, megpróbáltam lefényképezni, direkt nem raktam be ide, mert a fénykép durván kihangsúlyozta a "hibákat", szemmel sokkaldesokkal halványabb volt. Normál tartalom mellett, sötét szobában, akár HDR, akár SDR anyagoknál se fedeztem fel tinting vagy banding problémákat. A képminőség pedig még így, több mint fél éves használat után is elképeszt.
Vhiktor